Dé Universele Geschenkbon
Home     Wazoeki.be     Hoe werkt het ?     Geldigheid bon ?     ContactGeschenkbon

De geschenkbon is een cadeaubon die je onmiddellijk online kan bestellen & printen via deze site in 4 simpele stappen.
    1 - Kies het aantal gewenste geschenkbonnen
    2 - Druk op de print knop en print de bon uit.
    3 - Betaal de geschenkbon via overschrijving.
    4 - Geef de geschenkbon cadeau.

Van zodra het overgeschreven bedrag is ontvangen bij Wazoeki wordt er een bevestigingsmail verstuurd. Wanneer u deze ontvangen hebt kan de bon ingeruild worden bij de handelszaak die vermeld staat op de bon.

Wil je weten of jou Wazoeki-bon in aanmerking komt als betaalmiddel of nog binnen de vastgestelde vervaltermijn valt, klik dan hier.


Wat is Wazoeki

Wazoeki.be heeft de ambitie een netwerk te creëren van handelaars over gans Vlaanderen die allemaal dezelfde geschenkbon, namelijk de Wazoeki bon aanvaarden. Deze bon wordt door de klanten online aangekocht en afgedrukt. Na betaling via overschrijving kan deze bon aangeboden worden bij één specifieke of alle deelnemende handelaars.

Herroepingsrecht

De consument beschikt over veertien kalenderdagen waarbinnen hij de overeenkomst kan beëindigen. Hij kan dit recht uitoefenen zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief.De 14 kalenderdagen worden gerekend vanaf de dag volgend op de dag waarop Wazoeki de geschenkbon heeft geactiveerd in haar systeem, dus na ontvangst van de betaling voor deze bon. Tevens vanaf die dag kan de waardebon verbruikt worden. De koper kan zich voor meer info hiervoor wenden tot info@wazoeki.be. Wanneer de waardebonnen reeds zijn omgeruild bij een handelaar voor een product of dienst, dan kan de consument niet meer afzien van de aankoop van de geschenk- of actiebon(nen).